Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen

home

Tip: Zoek rechtsboven op term of woord

Uitgelicht

Veilig vergaderen: Enkele basismaatregelen

Door ActivistSecurity.org

Deze publicatie is een vertaling van een tekst van het ActivistSecurity.org collectief en gaat over de basis veiligheidsmaatregelen die men kan treffen bij het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten in openbare gelegenheden, met name kroegen. Een kroeg is verre van ideaal als vergaderplek, maar voor kleine groepen is het soms de enige beschikbare plek. Het volgende advies is bedoeld om de risico’s bij zulke bijeenkomsten te beperken en diegenen te helpen die onbekend zijn met de gangbare etiquette.


→ Lees verder...

10/05/17 09:28 · defiance

Welkom op anarchisme.nl

Dit is een portaal om meer te weten te komen over de ideeën van het anarchisme en de veelzijdigheid van de anarchistische beweging in Nederland, Vlaanderen en daarbuiten.

Op deze website vind je de basisbeginselen van het anarchisme, teksten, biografieën en de geschiedenis van de anarchistische beweging. Daarnaast vind je hier een lijst van actieve organisaties, vind je hier nieuwsbronnen en nog veel meer.

Bekijk ook onze digitale bibliotheek op Internet Archive, waar veel scans van historische uitgaven te raadplegen zijn!

Recent toegevoegd:

Inleiding op anarchisme

Anarchisme - de organisatie van een gelijkwaardige samenleving door middel van samenwerking, zelfbestuur en de afschaffing van elke vorm van onderdrukking.

Naast de basisbeginselen van het anarchisme van deze site zelf zijn er op deze website nog veel meer inleidende teksten en brochures te vinden van klassieke en moderne denkers.

Deze website is nog in aanbouw en daarmee op sommige vlakken onvolledig. Hier wordt hard aan gewerkt.

home.txt · Laatst gewijzigd: 28/05/19 22:30 door defiance