Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen

home

Tip: Zoek rechtsboven op term of woord

Uitgelicht

2.Dh5

simpele gecentreerde blok 2.Dh5 logo

2Dh5 is een is een jaarlijks terugkerend activismefestival. Activisten en wereldversleutelaars komen bij elkaar en er wordt ervaring en kennis op een laagdrempelige manier gedeeld en verder ontwikkeld. Het is een festival voor zowel activisten die reeds langer actief zijn als mensen die nog maar net zijn begonnen. Elk jaar heeft het festival een specifiek thema waar workshops omheen worden geprogrammeerd.

De naam 2.Dh5 komt van een even moedige als vaak fatale schaakzet.

→ Lees verder...

27/03/16 21:06 · defiance

Welkom op anarchisme.nl

Dit is een portaal om meer te weten te komen over de ideeën van het anarchisme en de veelzijdigheid van de anarchistische beweging in Nederland, Vlaanderen en daarbuiten.

Op deze website vind je de basisbeginselen van het anarchisme, teksten, biografieën en de geschiedenis van de anarchistische beweging. Daarnaast vind je hier een lijst van actieve organisaties, vind je hier nieuwsbronnen en nog veel meer.

Bekijk ook onze digitale bibliotheek op Internet Archive, waar veel scans van historische uitgaven te raadplegen zijn!

Recent toegevoegd:

Inleiding op anarchisme

Anarchisme - de organisatie van een gelijkwaardige samenleving door middel van samenwerking, zelfbestuur en de afschaffing van elke vorm van onderdrukking.

Naast de basisbeginselen van het anarchisme van deze site zelf zijn er op deze website nog veel meer inleidende teksten en brochures te vinden van klassieke en moderne denkers.

Deze website is nog in aanbouw en daarmee op sommige vlakken onvolledig. Hier wordt hard aan gewerkt.

home.txt · Laatst gewijzigd: 18/06/19 08:50 door defiance