Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


namespace:over_1_mei

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
namespace:over_1_mei [09/05/19 08:43]
defiance
namespace:over_1_mei [16/10/19 10:14] (huidige)
Regel 23: Regel 23:
 **Anarchistische Groep Nijmegen:** De demonstratie was met zo’n 350 mensen redelijk goed bezocht. Er waren dit jaar iets meer mensen dan in 2015. Opvallend was echter wel dat er dit jaar een stuk minder mensen uit de voor ons bekende anarchistische kringen aanwezig waren. Wat de reden hiervoor is weten we niet, en er is wel een analyse voor nodig om te kijken waar dit aan ligt. Aan de andere kant laat dit wel zien dat we wel degelijk mobilisatiekracht hebben buiten onze eigen kringen. **Anarchistische Groep Nijmegen:** De demonstratie was met zo’n 350 mensen redelijk goed bezocht. Er waren dit jaar iets meer mensen dan in 2015. Opvallend was echter wel dat er dit jaar een stuk minder mensen uit de voor ons bekende anarchistische kringen aanwezig waren. Wat de reden hiervoor is weten we niet, en er is wel een analyse voor nodig om te kijken waar dit aan ligt. Aan de andere kant laat dit wel zien dat we wel degelijk mobilisatiekracht hebben buiten onze eigen kringen.
  
-**Buiten de Orde:** /Hoe verliep het organiseren van de demonstratie?//​+**Buiten de Orde:​** ​//Hoe verliep het organiseren van de demonstratie?//​
  
 We zijn de afgelopen twee jaar hard bezig geweest om buiten onze gangbare netwerken verbanden op te bouwen. Dat heeft een begin gevonden met de Gezi-opstand waarbij we in contact zijn gekomen met kameraden met een Turkse en Koerdische achtergrond. Die contacten hebben vorig jaar geleid tot een 1-mei demonstratie en het vervolg dit jaar. Deze banden zijn het afgelopen jaar verder versterkt. We zijn de afgelopen twee jaar hard bezig geweest om buiten onze gangbare netwerken verbanden op te bouwen. Dat heeft een begin gevonden met de Gezi-opstand waarbij we in contact zijn gekomen met kameraden met een Turkse en Koerdische achtergrond. Die contacten hebben vorig jaar geleid tot een 1-mei demonstratie en het vervolg dit jaar. Deze banden zijn het afgelopen jaar verder versterkt.
namespace/over_1_mei.txt · Laatst gewijzigd: 16/10/19 10:14 (Externe bewerking)