Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


namespace:autonomen_den_haag

Autonomen Den Haag

Autonomen Den Haag is een samenwerkingsverband van autonomen, anarchisten en anti-autoritairen in en rond Den Haag. Samen willen we een wereld creëren zonder racisme, seksisme, kapitalisme en uitbuiting.

Autonomen Den Haag organiseert acties en informatieavonden over anarchistische theorie en sociale strijd. Autonomen Den Haag is onderdeel van de Vrije Bond.

Website

De Autonomen Den Haag website dient buiten het verspreiden van aankondigingen van acties en informatieavonden ook als een nieuwsportaal voor (directe) acties en sociale strijd in en om Den Haag. Wil je aandacht voor acties of nieuws waar jij bij bent betrokken of van heb gehoord stuur dan een mail naar autonomendenhaag@riseup.net.

Boekenwinkel Opstand!

Autonomen Den Haag heeft ook de boekenwinkel Opstand! Opstand is de plek waar je boeken, zines, t-shirts en meer kan vinden over autonomie, anarchisme, kraken, antifascisme, feminisme, veganisme en radicale politiek in het algemeen. Met de boekenwinkel proberen we zo goedkoop mogelijk radicale theorie aan te verspreiden. Alle winst gaat naar het uitbreiden van het assortiment en het ondersteunen van acties. Ook kan je binnenlopen voor de laatste informatie over acties en voor koffie of thee.

namespace/autonomen_den_haag.txt · Laatst gewijzigd: 16/10/19 10:14 (Externe bewerking)