Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


namespace:autonomen_den_haag

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
namespace:autonomen_den_haag [20/02/16 18:53]
defiance
namespace:autonomen_den_haag [16/10/19 10:14] (huidige)
Regel 1: Regel 1:
 ====== Autonomen Den Haag ====== ====== Autonomen Den Haag ======
  
-Autonomen Den Haag is een samenwerkingsverband van autonomen, anarchisten en anti-autoritairen in en rond Den Haag. Samen willen we een wereld creëren zonder racisme, seksisme, kapitalisme en uitbuiting.+{{ :​namespace:​headeradh2.gif?​300|}}Autonomen Den Haag is een samenwerkingsverband van autonomen, anarchisten en anti-autoritairen in en rond Den Haag. Samen willen we een wereld creëren zonder racisme, seksisme, kapitalisme en uitbuiting.
  
 Autonomen Den Haag organiseert acties en informatieavonden over anarchistische theorie en sociale strijd. Autonomen Den Haag is onderdeel van de Vrije Bond. Autonomen Den Haag organiseert acties en informatieavonden over anarchistische theorie en sociale strijd. Autonomen Den Haag is onderdeel van de Vrije Bond.
Regel 13: Regel 13:
 Autonomen Den Haag heeft ook de boekenwinkel Opstand! Opstand is de plek waar je boeken, zines, t-shirts en meer kan vinden over autonomie, anarchisme, kraken, antifascisme,​ feminisme, veganisme en radicale politiek in het algemeen. Met de boekenwinkel proberen we zo goedkoop mogelijk radicale theorie aan te verspreiden. Alle winst gaat naar het uitbreiden van het assortiment en het ondersteunen van acties. Ook kan je binnenlopen voor de laatste informatie over acties en voor koffie of thee. Autonomen Den Haag heeft ook de boekenwinkel Opstand! Opstand is de plek waar je boeken, zines, t-shirts en meer kan vinden over autonomie, anarchisme, kraken, antifascisme,​ feminisme, veganisme en radicale politiek in het algemeen. Met de boekenwinkel proberen we zo goedkoop mogelijk radicale theorie aan te verspreiden. Alle winst gaat naar het uitbreiden van het assortiment en het ondersteunen van acties. Ook kan je binnenlopen voor de laatste informatie over acties en voor koffie of thee.
  
-{{:​namespace:​headeradh2.gif?​300 |}}+
  
 ===== Externe link: ===== ===== Externe link: =====
   * https://​autonomendenhaag.wordpress.com/​   * https://​autonomendenhaag.wordpress.com/​
namespace/autonomen_den_haag.txt · Laatst gewijzigd: 16/10/19 10:14 (Externe bewerking)