Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


namespace:freedom_press

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
namespace:freedom_press [03/04/18 08:00]
defiance
namespace:freedom_press [16/10/19 10:14] (huidige)
Regel 11: Regel 11:
 ===== Freedom Publishing ===== ===== Freedom Publishing =====
 <WRAP right box 30%> <WRAP right box 30%>
-{{:​namespace:​freedom_newspaper.jpg?​200|}}</​WRAP>​Freedom Press heeft een reeks aan radicale literatuur gepubliceert,​ waaronder klassiekers van anarchistische zwaargewichten als [[Peter Kropotkin]],​ [[Errico Malatesta]],​ [[Rudolph Rocker]], [[Alexander Berkman]] en [[Colin Ward]], boeken over de [[Spaanse ​Revolutie en Burgeroorlog]],​ de [[Makhnovshchina]] beweging, ​biografiën ​over [[Emiliano Zapata]], [[Michael Bakoenin]], [[Nachaev]],​ [[George Orwell]], [[William Godwin]] en [[William Blake]] en het ó zo bekende Anarchist Quiz Book.+{{:​namespace:​freedom_newspaper.jpg?​200|}}</​WRAP>​Freedom Press heeft een reeks aan radicale literatuur gepubliceert,​ waaronder klassiekers van anarchistische zwaargewichten als [[Peter Kropotkin]],​ [[Errico Malatesta]],​ [[Rudolph Rocker]], [[Alexander Berkman]] en [[Colin Ward]], boeken over de [[Spaanse Burgeroorlog ​en Revolutie]], de [[Makhnovshchina]] beweging, ​biografieën ​over [[Emiliano Zapata]], [[Michael Bakoenin]], [[Nachaev]],​ [[George Orwell]], [[William Godwin]] en [[William Blake]] en het zo bekende ​//Anarchist Quiz Book//.
  
-Naast boeken heeft Freedom Publishing ook jaren lang de krant 'Freedom' ​uitgegeven. Deze kwam tweewekelijks uit en was één van de oudste kranten in Groot-Brittannië. Deze krant is in 2014 gestopt. Op de London Anarchist Bookfair in oktober was er nog een speciale uitgave, waarna deze is overgegaan tot een digitale nieuwsbron.+Naast boeken heeft //Freedom Publishing// ook jaren lang de krant //Freedom// uitgegeven. Deze kwam tweewekelijks uit en was één van de oudste kranten in Groot-Brittannië. Deze krant is in 2014 gestopt. Op de London Anarchist Bookfair in oktober was er nog een speciale uitgave, waarna deze is overgegaan tot een digitale nieuwsbron.
  
-De uitgeverij ​freedom ​Press werd in 1886 opgericht door een groep vrienden waaronder Charlotte Wilson en Peter Kropotkin. Zij werkten eerder al aan de Freedom-krant.+De uitgeverij ​//​Freedom ​Press// werd in 1886 opgericht door een groep vrienden waaronder Charlotte Wilson en Peter Kropotkin. Zij werkten eerder al aan de Freedom-krant.
  
 De krant //Freedom// werd in 1886 voor het eerst gepubliceerd door Kropotkin en anderen en heeft in gedrukte vorm 125 jaar bestaan. De digitale editie is onderdeel van de website van Freedom Press. Een gedetailleerde uitleg waarom de krant digitaal is gegaan is eveneens te vinden op die site. De krant //Freedom// werd in 1886 voor het eerst gepubliceerd door Kropotkin en anderen en heeft in gedrukte vorm 125 jaar bestaan. De digitale editie is onderdeel van de website van Freedom Press. Een gedetailleerde uitleg waarom de krant digitaal is gegaan is eveneens te vinden op die site.
namespace/freedom_press.txt · Laatst gewijzigd: 16/10/19 10:14 (Externe bewerking)