Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


namespace:de_as

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
namespace:de_as [16/10/19 10:14]
127.0.0.1 Externe bewerking
namespace:de_as [08/03/20 11:06] (huidige)
defiance [De AS]
Regel 5: Regel 5:
 //Omslag van een uitgave van de AS.// //Omslag van een uitgave van de AS.//
 </​WRAP>​ </​WRAP>​
-//De AS// is een anarchistisch tijdschrift. Het blad is in 1972 opgericht en verscheen van oorsprong tweemaandelijks,​ tegenwoordig is het een kwartaalblad. In het blad worden allerhande thema'​s vanuit anarchistisch perspectief behandeld, van verschillende anarchistische denkers door de eeuwen heen, tot onderwerpen als recht, onderwijs, transport, religie, oorlog, poëzie, dieren en anarchisme in verscheidene landen.+ 
 +**De AS** is een anarchistisch tijdschrift. Het blad is in 1972 opgericht en verscheen van oorsprong tweemaandelijks,​ tegenwoordig is het een kwartaalblad. In het blad worden allerhande thema'​s vanuit anarchistisch perspectief behandeld, van verschillende anarchistische denkers door de eeuwen heen, tot onderwerpen als recht, onderwijs, transport, religie, oorlog, poëzie, dieren en anarchisme in verscheidene landen.
  
 De AS kan op papier besteld worden, in abonnement of als nabestelling van oudere nummers. Op onderstaande website kun je eerder verschenen edities van de AS ook downloaden als doorzoekbare pdf.  De AS kan op papier besteld worden, in abonnement of als nabestelling van oudere nummers. Op onderstaande website kun je eerder verschenen edities van de AS ook downloaden als doorzoekbare pdf. 
namespace/de_as.1571220880.txt.gz · Laatst gewijzigd: 16/10/19 10:14 door 127.0.0.1