Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


namespace:alles_veranderen

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
namespace:alles_veranderen [02/04/17 21:00]
defiance
namespace:alles_veranderen [16/10/19 10:14] (huidige)
Regel 11: Regel 11:
   * Vertaling: Autonomen Brabant   * Vertaling: Autonomen Brabant
  
-Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door CrimethInc.,​ een internationaal netwerk van aspirant-revolutionairen,​ en de Vrije Bond (www.vrijebond.org)+Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door CrimethInc.,​ een internationaal netwerk van aspirant-revolutionairen,​ en de [[Vrije Bond]] (www.vrijebond.org)
  
 Je kan ander werk van ons vinden op crimethinc.com – boeken, films, podcasts en ooggetuigenverslagen van opstanden over de hele wereld. Je kan ander werk van ons vinden op crimethinc.com – boeken, films, podcasts en ooggetuigenverslagen van opstanden over de hele wereld.
Regel 22: Regel 22:
 ---- ----
  
-====== Alles veranderen - Een anarchistische oproep ​======+===== Alles veranderen - Een anarchistische oproep =====
  
 Als je kon veranderen wat je maar zou willen, wat zou je dan veranderen? Zou je op vakantie gaan voor de rest van je leven? Zou je fossiele brandstoffen in de grond houden om klimaatverandering tegen te gaan? Of zou je voor ethisch verantwoorde banken en politici zorgen? Het is in ieder geval onrealistisch om alles hetzelfde te laten en dan een betere wereld te verwachten. Als je kon veranderen wat je maar zou willen, wat zou je dan veranderen? Zou je op vakantie gaan voor de rest van je leven? Zou je fossiele brandstoffen in de grond houden om klimaatverandering tegen te gaan? Of zou je voor ethisch verantwoorde banken en politici zorgen? Het is in ieder geval onrealistisch om alles hetzelfde te laten en dan een betere wereld te verwachten.
namespace/alles_veranderen.1491166852.txt.gz · Laatst gewijzigd: 16/10/19 09:41 (Externe bewerking)