Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


namespace:human_freedom_animal_liberation_impressies_van_optocht_tegen_slachthuizen

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
namespace:human_freedom_animal_liberation_impressies_van_optocht_tegen_slachthuizen [18/09/18 19:11]
autonomia [Voetnoten]
namespace:human_freedom_animal_liberation_impressies_van_optocht_tegen_slachthuizen [16/10/19 10:14] (huidige)
Regel 58: Regel 58:
   *[3] Noot toegevoegd op 17 juni, 15.42: Het stukje zin //“- althans, – van mensen die vlaggen van het Animal Liberation Front droegen -”// heb ik nu toegevoegd. Iemand wees me erop dat het Animal Liberation Front (ALF) geen leden of zo heeft. Of het ALF aanwezig was, weet ik dus niet en hoef ik ook niet te weten verder. Er waren mensen die het ALF zichtbaar maakten door middel van vlaggen, dat was het punt. Dank, kritische meelezer!   *[3] Noot toegevoegd op 17 juni, 15.42: Het stukje zin //“- althans, – van mensen die vlaggen van het Animal Liberation Front droegen -”// heb ik nu toegevoegd. Iemand wees me erop dat het Animal Liberation Front (ALF) geen leden of zo heeft. Of het ALF aanwezig was, weet ik dus niet en hoef ik ook niet te weten verder. Er waren mensen die het ALF zichtbaar maakten door middel van vlaggen, dat was het punt. Dank, kritische meelezer!
  
-{{tag>BiteBack ​Demonstratie Dieren Slachthuizen Totaalstrijd Verslag}}+{{tag>"Bite Back" ​Demonstratie Dieren Slachthuizen Totaalstrijd Verslag}}
namespace/human_freedom_animal_liberation_impressies_van_optocht_tegen_slachthuizen.txt · Laatst gewijzigd: 16/10/19 10:14 (Externe bewerking)