Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


namespace:pm_press

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Volgende revisie
Vorige revisie
namespace:pm_press [15/05/17 16:53]
defiance aangemaakt
namespace:pm_press [16/10/19 10:14] (huidige)
Regel 1: Regel 1:
 ====== PM Press ====== ====== PM Press ======
  
-PM Press is een radicale uitgeverij in de Verenigde Staten. Ze geven boeken, pamfletten, CD's en DVD's uit. PM Press probeert een breed aanbod te hebben van fictie en non-fictie met als doel het verspreiden van materiaal om te vermaken, leren en inspireren.+<WRAP right box 30%> 
 +{{:​namespace:​6_photo_1.jpg|}} 
 +</​WRAP>​
  
-Medewerkers van PM Press zijn betrokken bij de organisatie van boekenbeurzenactief in het voorfront van huurderscampagneswerken samen met boekwinkels,​ academische conferenties ​en zelfs rockbands om hun politieke boodschap en ideeën verspreid te krijgen onder een zo breed mogelijk publiek+//PM Press// is een radicale uitgeverij in de Verenigde Staten. Ze geven boekenpamflettenCD'​s ​en DVD's uit. PM Press probeert ​een breed aanbod te hebben van fictie en non-fictie met als doel het verspreiden van materiaal om te vermaken, leren en inspireren.
  
-De onderwerpen ​waarop ​PM Press publiceert gaan van anarchistische klassiekers,​ veganistische kookboeken tot geëngageerde fictie.+Medewerkers van PM Press zijn betrokken bij de organisatie van boekenbeurzen,​ actief in het voorfront van huurderscampagnes,​ werken samen met boekwinkels,​ academische conferenties en zelfs rockbands om hun politieke boodschap en ideeën verspreid te krijgen onder een zo breed mogelijk publiek. ​De onderwerpen ​waarover ​PM Press publiceert gaan van anarchistische klassiekers,​ veganistische kookboeken tot geëngageerde fictie.
  
 ===== Externe link ===== ===== Externe link =====
  
   * http://​www.pmpress.org/​content/​   * http://​www.pmpress.org/​content/​
namespace/pm_press.txt · Laatst gewijzigd: 16/10/19 10:14 (Externe bewerking)