Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


namespace:de_steunpilaren_van_de_hedendaagse_en_de_grondslagen_van_de_toekomstige_maatschappij

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
namespace:de_steunpilaren_van_de_hedendaagse_en_de_grondslagen_van_de_toekomstige_maatschappij [21/04/20 06:32]
defiance
namespace:de_steunpilaren_van_de_hedendaagse_en_de_grondslagen_van_de_toekomstige_maatschappij [21/04/20 17:55] (huidige)
defiance
Regel 809: Regel 809:
 Voor de toekomst blijft het dus de vraag, welke de plaats zal zijn die het individu inneemt in de gemeenschap en welke vrijheid aan het individu wordt verleend in de gemeenschap. Hoe flinker en onbevooroordeelder zij onder de oogen wordt gezien, hoe beter het zal wezen. Voor de toekomst blijft het dus de vraag, welke de plaats zal zijn die het individu inneemt in de gemeenschap en welke vrijheid aan het individu wordt verleend in de gemeenschap. Hoe flinker en onbevooroordeelder zij onder de oogen wordt gezien, hoe beter het zal wezen.
  
-Wij verwijzen ten slotte naar een der heerlijke droomen, die Olive Schreiner geeft in haar schoone boekje, dat onder den titel van Droomen verscheen.+Wij verwijzen ten slotte naar een der heerlijke droomen, die Olive Schreiner geeft in haar schoone boekje, dat onder den titel van //Droomen// verscheen.
  
 Zij teekent daarin een vrouw die op de vraag van een oud man met gebogen staf, waarop te lezen stond het woord '​Rede',​ wat zij zoekt, ten antwoord gaf: ik zoek het land der vrijheid. Voor haar was een donkere, stroomende rivier en een steilen oever en daarachter lag het Land der Vrijheid. Zij teekent daarin een vrouw die op de vraag van een oud man met gebogen staf, waarop te lezen stond het woord '​Rede',​ wat zij zoekt, ten antwoord gaf: ik zoek het land der vrijheid. Voor haar was een donkere, stroomende rivier en een steilen oever en daarachter lag het Land der Vrijheid.
namespace/de_steunpilaren_van_de_hedendaagse_en_de_grondslagen_van_de_toekomstige_maatschappij.txt · Laatst gewijzigd: 21/04/20 17:55 door defiance